lauantai 7. toukokuuta 2016

Ommellen iloa!


Charity sewing event - text only in Finnish

Ompelu tuottaa itselleni paljon iloa, ompelemani tuotokset ilostuttavat myös perheemme muita jäseniä, joskus myös sukulaisia ja tuttavia. Nyt minä ja moni muu aktiivisesti ompelua harrastava nainen haluamme jakaa tätä iloa omien perheidemme ja tuttavapiiriemme ulkopuolelle ompelemalla vähävaraisten perheiden lapsille uusia, uniikkeja vaatteita. Tekemissämme vaatteissa pyritään ottamaan lasten omat toiveet huomioon niin hyvin kuin mahdollista. 

Hienon haasteen takana ovat Jaana ja Minna Villa ja villa -blogista. He ovat koonneet reilun kahdenkymmenen ompelijan joukon toteuttamaan vaatteita sekä saaneet joukkoon mukaan myös kuusi kangaskauppaa tukemaan haastetta mahdollisilla kangaslahjoituksilla. On todellakin ilo olla mukana näin hienossa haasteessa ja tehdä hyvää ihanan harrastuksen avulla!

Tunnetko sinä vähävaraisen perheen, joka ei pysty hankkimaan lapsilleen uusia vaatteita? Pyydäthän heitä ottamaan yhteyttä, sillä tämä haaste on tarkoitettu juuri sellaisille perheille! Hakemukset ja yhteydenotot lähetetään suoraan Villa ja villa -blogiin osoitteeseen villajavilla (at) gmail.com ja niissä pitäisi mainita
- perheen tilanne
- lasten vaatekoot ja iät
- lasten omat toiveet vaatteista (jos kyseessä vauva tai taapero niin silloin vanhempien toiveet vaatteesta)
- mahdollinen eläinallergia
- sekä tietysti yhteystiedot, jotka jäävät vain järjestävän blogin ja vaatteet tekevän ompelijan tietoon.

Lisätietoja ja kaikki mukana olevat ompelijat voi kurkata Villa ja villa -blogista. Haastetta tukevat kangaskaupat ovat: Ikasyr, Koot.fi, Käpynen, Nappinja, PaaPii Design ja Tyyne Esteri.

Ommellen iloa!!

10 kommenttia:

 1. Ihana idea auttaa niitä jotka apua tarvitsevat, hyvä te!

  VastaaPoista
 2. Kiva idea. Itse toimitan jo kaikki Hope-yhdistykselle ja sieltä pääsee vähävaraiset perheet hakemaan lapsilleen ja itselleen vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hyvä idea, täytypä tutkia asiaa myös täällä päin Suomea, kiitos vinkistä sinulle!

   Poista
 3. Onpa ihana idea <3 Ja niin tarpeeseen niille, jotka kamppailevat riittämättömän toimeentulon kanssa. Tarpeellinen apu <3

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva idea ja varmasti tuottaa paljon iloa niin tekijöillekin ja varsinkin saajille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.