torstai 29. lokakuuta 2015

Talven kukkaistyttö! Silmuja ja miniköysimattoja! Pika-arvonta! - Winter flower girl! Chinese frog closures and rope weaving!


Joko te kaipaatte lunta, jäätä ja pakkasta? No minä en, vaikka viime viikolla tarvetta olisi ollut sellaiselle kauniille ja kylmälle pakkaspäivälle sekä maisemalle, jossa lunta, huurretta ja kuurankukkia olisi ollut riittämiin. Muutama metsäneläinkin talvipuvussaan olisi oikein passelisti sopinut visualisoimani mielikuvan taustalle. Ikkunasta ulos vilkaistessa näytti kuitenkin kovin erilaiselta, erityisesti eri väriseltä ja eipä auttanut muuta kuin terassille yrittää luoda vähän talvisempia sävyjä pienelle talven kukkaistytölle. 


Idea kukkaistytön hameeseen syntyi jokin aika sitten, kun askarrustarvikelaatikosta pengoin ihan muita juttuja. Tiedossa oli KCW:n naamioituminen -teema ja ajattelin ottaa varaslähdön seuraavaan vappuun - kerrankin todella hyvissä ajoin. Ruusun terälehdistä tehty hame, t-paita ja aiemmin tekemäni kukkaiskruunu ballerinojen kera kun voisivat tulevana vappuna toimia hyvinkin kukkaistytön rooliasuna. Se tosiasia, että ihan kohta on marraskuu, sai kuitenkin miettimään, millainen talven kukkaistytön asu voisi olla. Se vaatii tietysti kylmiä sävyjä, ripauksen tekoturkista ja vähän rekvisiittaa. Sen tarkemmin yksityiskohtiin menemättä voin kertoa, että tämän kukkaistytön asun rakentaminen oli melkoista epätoivoa alusta saakka - ruusun terälehtien määrä, tilkkulaatikon kangaspalat, vääränlaiset nyörit, epäonnistuneet tuppilonauhat, lähes kaikki vastusti. Oli jo aika lähellä, että koko viritelmä olisi lentänyt tilkkukoriin odottamaan sitä tulevan vapun edeltävää viikkoa, mutta nyt kun katson näitä kuvia, voin taas olla tyytyväinen jääräpäisyyteeni ja siihen, etten antanutkaan periksi! Tulihan siitä sittenkin rooliasu, johon voin olla tyytyväinen ja syntyihän sittenkin myös vaatteita/asusteita, joita voi käyttää normaalissa arjessa. 


Hameeseen käytin Sinellistä alkuvuodesta ostamiani ruusun terälehtiä. Hameen runko on ihan suorakaiteen muotoinen pala puuvillaa kuminauhavyötäröllä ja terälehdet on ommeltu yläreunoista kiinni hameeseen. Ylimmän ruusureunan huolittelin kapealla satiininauhalla, oikeastaan kaikki reunat olisi voinut huolitella näin ja teen sen ehkä vielä myöhemmin. Terälehdet eivät kestä vesipesua, ehkä kevyttä pyyhkimistä, joten tämä on selkeä rooliasu. Hame sai aikan innostuneen "Oihh, se on ihana" -vastaanoton, joten se oli selkeästi neitosen mieleen.

Tekoturkisasusteet olivat ehkä se juttu, joka pelasti koko asun tai sanotaanko, että omissa silmissäni antoivat viimeisen silauksen asulle. Tossut ja muhvin kaavoitin itse ja ne on kokonaan vuoritetut. Tossujen pohjassa käytin tekokelsiä. Tossuista tuli tälle tytölle hieman isot, mutta isompi sisko otti ne jo aamutossuiksi. Jopa perheen koulupoika tykästyi tossuihin ja sanoi, että sellaiset voisivat olla aika hienot itselläkin! Muhviahan tällä tytöllä ei ollutkaan, toisin kuin siskoilla, joten sillä voimme hienostella vaikka kauppareissulla tai juhlissa. Harmitti, kun en tajunnut tossujen yläreunassa olevaa vinokaitaletta koristetikata ompelukoneella ennen ompelua, niinpä ompelin sen päälle pienet palat muhvin koristetikatusta nauhasta. Kukkaisneidon jakku aiheutti eniten päänvaivaa, tilkkulaatikossa kun ei ollutkaan sopivaa materiaalia koristeisiin, joita olin ensin suunnitellut. Etsiessäni erilaisia kangaskukkasien malleja ompelukirjasta (Ompele vaatteisiin yksilölliset koristeet) löysin ohjeen käsintehtyihin silmuihin ja päätin kokeilla niitä. Ne on ommeltu ihan käsin kiinni jakkuun. Lisäksi kieputtelin tuppilonauhasta muutamia pieniä ruusukkeita toisessa hihassa ja etukappaleella oleviin taskuihin koristeeksi. 

Kaava jakkuunkin on oma. Suurin osa kankaista on aikoinaan Eurokankaasta ostettuja ja käytin tähän asuun siis pääasiassa muista projekteista jääneitä tilkkuja. Muhvissa ja tossuissa käytetty tekoturkis on tosin ostettu Eurokankaasta tänä syksynä. 

Koristesilmujen teosta innostuin kovasti ja etsin netistä erilaisia malleja kokeiluun. Kirjastosta minulla oli kesällä lainassa solmukirja ja lähdin sitä hakemaan uudestaan lainaan inspiraatioksi. Takaisin kotiin tulinkin kuitenkin Purjelaivakauden köysimatot-kirjasen kanssa, joka osoittautui vielä mielenkiintoisemmaksi opukseksi. Vitsit, mikä kirja täynnä hienoja malleja, ei pelkästään matoiksi (on minulla köyttäkin jo pieneen kesämattoon ostettuna :D), vaan vaikkapa koruiksi, pannunalusiksi, mukien alusiksi, koristeiksi ompelujuttuihin, kynttilämanseteiksi, joulukuusen koristeiksi, paketteihin ja avaimenperiin, mitä nyt kukakin keksii! Pitihän niitäkin muutamaa jo kokeilla sitten silmutarkoituksiin ja vähän erilaisilla materiaaleilla. 

Ainakin osa lukijoista muistaa, että olen tämän vuoden puolella kokeillut joka kuukausi jotakin erityisteknikkaa. Ei liene vaikea arvata, että lokakuun kokeilu liittyi siis näihin silmuihin ja köysitöihin. Olen katsellut netistä jonkinlaista omaa solmukirjaa tilattavaksi ja jos teitä kiinnostaa ja kun kirjan mahdollisesti saan käsiini, voisin tänne vaikka jonkun ohjeenkin jostakin mallista sitten väsätä. Noihin varsinaisiin silmuihin, jotka ovat noissa alemmissa kuvissa ylempänä, löysin ohjeet netistä ja ne löytyvät täältä ja täältä. Hakusanoilla "Chinese frog closure" voi etsiä lisää tietoa, jos silmuinnostusta meinaa tulla :). Köysimatoista taas voi etsiä lisätietoa vaikkapa sanoin "rope weaving" ja alemman kuvan mallit ovat siis pienoismalleja näistä purjeaikakauden matoista, olen vain nappilenkin lisännyt niihin (tai niihin voisi tehdä toisen parin tietysti myös) ja puuvillalangasta tehdyn mallin kiinnittänyt huovutetun villan palalle. Tuo tekonahkanyöristä tehty olisi aika ihana yksityiskohta johonkin kesäiseen raitalaukkuun vaikka. Narut ja nyörit ovat Sinellistä ja Claes Ohlsonilta. 

Kokeilin tehdä joitakin mattomalleja myös paperinyöristä, mutta näin pieniin malleihin se osoittautui hieman liian kankeaksi, ohut paperinaru olisi parempaa vaikkapa niihin haaveilemiini joulukoristeisiin. Näiden tekeminen on tosi koukuttavaa (tiedän, sanon joka kuukausi näin), mutta tarkkana pitää olla, silmät ja kädet ovat tärkein työväline ja taisin peräti yhden mallin saada tehtyä ihan ilman mitään purkamisia. Hämärässä ja väsyneenä puuhaan ei kannata ryhtyä, jos näin pienessä mittakaavassa tekee kuin mitä itse nyt tein. Vieläkö jaksatte? Pitkä posti ja paljon asiaa ja kuvia, mutta vielä yksi juttu. Minulla olisi nimittäin kaksi lippua 6.-8.11.15 pidettäville Meidän Viikonloppu -messuille Messukeskukseen. Ne ovat kivat viiden eri tapahtuman messut, joissa on varmasti katseltavaa koko perheelle, mukana siis Maaseutumessut, Metsämessut, Kädentaitotapahtuma, Lemmikki ja OutletExpo-messut. Itsellä on tavoitteena päästä pian järjestettäville Tampereen käsityömessuille, joten nämä messut jäävät nyt pitkän välimatkan ja edelleen jatkuvien synttärihulinoiden takia itseltä väliin. Jos olet kiinnostunut lipuista, jätä yhteystietosi (tai tunnistettavissa oleva profiili) kommenttiboksiin ja kerro, että olet lippujen arvonnassa mukana. Arvon liput jo sunnuntaina klo 18, jotta saan ne maanantaina voittajille postiin, joten kommentti kannattaa jättää mahdollisimman pian! Olen suoraan yhteydessä voittajiin s.postitse heti arvonnan jälkeen, joten kyttäilkää silloin sähköpostianne, jos onni olisi vaikka ollut myötä :). 

Huh! Nyt kaikille jo oikein ihanat viikonlopputoivotukset, lämmin tervetulohali uusille seuraajille täällä ja Instagramin puolella (missä välissä teitä on tupsahtanut jo 300 sinne?!), muistakaahan ommella viikonlopun aikana - niin minäkin aion tehdä :).Hello all!

Do you want to see how my other KCW costume turned out? It's a winter flower girl costume for my youngest daughter! I have to tell you I had so many troubles when making it - not the right kind of fabric, not the right kind of cord, not enough rose leaves... It was close I almost decided to forget it and do something else. But that's not my style when it comes to sewing. I always try, try and try for so long that I can say I'm... well, not always happy but at least pleased with the result, that it's something I can live with it. 

The skirt and the jacket called for something, something cold, maybe snow, maybe ice, something we don't have there yet since the sun is shining at the moment and when you look at outside everything looks red, yellow and orange because it's autumn. Then I had the greatest idea - the muff and the boots and some decoration for the background of the pictures, that way I could make everything look a bit more colder and winter-like. Sometimes (actually I would like to say always) little things matter so that you can turn the image of your head into a complete outfit and a blog photo shoot. That's one thing I like about blogging, I'm not a good writer but I hope the clothes I make and the pictures of them can sometimes tell little stories for my readers and those of you who are visiting here every now and then. 

Did you notice those cool Chinese frog closures I made for the jacket? I really really love them and I found a great tutorial here. There's another tutorial for a bit different closures here if you are interested. I also found a very interesting book (it's in finnish/swedish) from the library that shows many ways making rope weaving, I wanted to try some of them and see how they would look as closures, quite nice don't you think? 

This is a costume but besides the skirt she can wear the rest in everyday life. The boots are a bit too big but the big sister already took them and wants to wear them as "slippers". She can wear the muff with woolen coat and the jacket can of course be worn with trousers, dresses and skirts. The skirt can not be washed but she can wear it with t-shirt, ballerina shoes and the head band in May 1st which is a national holiday here and people, especially kids often wear all kinds of costumes. So as you can see I've thought everything ready, she can be a flower girl then, or maybe a flower fairy if we add wings! Still, I wanted to create this winter flower girl -look too. All the patterns are made by me and most of the fabrics are from my stash from old projects but originally bought from Eurokangas. 

Have a great sewing weekend!

43 kommenttia:

 1. Onpas ihanat kukkaistytön vaatteeet. Kiva idea nuo ruusun terälehdet! :) Tällä kertaa en taida arvontaan osallistua, sillä olemme reissussa tuona viikonloppuna.. Mutta hei, näillä näkymin minäkin olen tulossa Tampereen kässämessuille, lauantaina. Oispa mukava törmätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa. Niinpäs oliskin mukava törmätä, en ole vielä päättänyt päivää, täytyy täällä kotonakin vähän jutella asiasta ja suunnitella :)

   Poista
 2. Beautiful flower girl! I love the colors, and the flowers and fur mix works so well! Are those silk flowers on the skirt? It does not look costume-y at all. And your weaving works are beautiful!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Annie! Unfortunately those are not silk, if they were I'm afraid they would be too precious for me to use ;). That weaving was very interesting, I need to learn more about that. I already have some rope for a small carpet. I want to try make one in the spring/summer :).

   Poista
 3. Käsittämätöntä! Noi tossut on ensinnäkin ihan supermageet. Ja nuo solmujutut kans. Tuli ihan innostus kokeilla vaikka takkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! Karvaa oli kyllä joka paikka täynnä noiden tossujen ompelun jälkeen ;). Kiva, jos sait innostusta uusiin kokeiluihin!

   Poista
 4. Kylläpä on komea luomus, ihan tässä huokaillen katson taas tätä kaunista kokonaisuutta. Olet kyllä taitava! Ihana tuo pieni tyttäresikin noissa valokuvissa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos kovasti AnniK- taituri itsekin olet!

   Poista
 5. Mulla on sama kirja kirjahyllyssä (ompele yksilölliset koristeet) siinä on paljon nättejä juttuja. Tosi upeita nuo punotut silmut ja solmut. Taidan mennä tutkimaan pinterestiä, jos siellä on malleja lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kirjasta, turhan huonolla selailulla ollut itsellä vaan viime aikoina. Kouluaikana olen tehnyr kirjasta joitakin näytetilkkuja, jotka on mulla tallessa :) Kiitti Johanna!

   Poista
  2. Niin, kiitos Krista tuosta kirja -vinkistä Instagramin puolella:D Silloin kun ostin kirppikseltä tuon kirjan, niin pikaisesti ehdin vain selailemaan ja nappasin mukaan kun siinä näytti olevan niin kivoja juttuja. Unohdin ihan kokonaan tuon kirjan kun etsin niitä nappiohjeita:)

   Poista
 6. Aiaiaiai. Kiinnitin heti huomiota noihin solmutekniikalla tehtyihin "kiinnittimiin". Pieni kukkaistyttö on oikea ilopilleri kaikissa äidin viimeisen päälle tekemissä vaatteissaan. Kyllä tuolla tavalla saa aikaan vaikka mitä mielikutismatkoja ympäri vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä neiti tietyllä päällä ollessaan tykkää kovastikin olla kuvattavana, aika hauskoja kuvaushetkiä meillä on viime aikoina ollutkin, vaikka meinaa välillä mennä vähän yliposeeramisen puolelle :). Nuo kiinnittimet oli kivoja tehdäkin, ei varmaankaan jää ainoiksi. Kiitos sinulle!

   Poista
  2. :) jaahas ja aina minulta tippuu noita kirjaimia matkasta. Kantsis varmaan tarkistaa.

   Poista
 7. Ai kertakaikkiaan miten ihana asu. Hieno idea koota kukan terälehdistä hame, näyttävä on. Ihania nuo tekemäsi solmut, viimeistelevän näköisiä. Turkikset sopivat kyllä mahdottoman hyvin talven kukkaisasuun :-)
  Jätän kivalta kuulostavan arvonnan välin, kun en tällä kertaa mahdollisen onnen potkaistessa kuitenkaan pääse paikalle :-)
  Nautinnollisia ompeluhetkiä sinulle:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hame kestää rooliasukäyttöä, ettei terälehdet kovin herkästi ala rispaantua, pannassa ainakin kestänyt suht hyvin, tosin eihän ne samanlaiselle kulutukselle joudu siinä. Fleece olis ollut hyvä jos olis itse jaksanut tehnyt nuo lehdet, mutta nyt vähän helpommalla tavalla tein :) Tai vähemmällä vaivalla :). Turkikset toi kivasti särmää asuun. Kiitos <3

   Poista
 8. Hurjan hauska asu ja hienot raikkaat värit! Jakku yksityiskohtineen on niin sievä. Solmimalla saa tehtyä persoonallisia juttuja, kiinnostavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! Pysyy hyvin mielenkiinto ompeluun, kun tekee välillä vähän erilaista :)

   Poista
 9. This is the perfect costume to me - its cute and fun and made up of useful everyday pieces or at least most of it is. Your stash is full of good stuff! I am going to have to check into those frog tutorials. That could be really useful.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. If you could see my stash, oh no - too much everything, but most of them are actually old clothes and curtains, stuff my family has given me :). I should just use them more like you do! Thanks Angela!

   Poista
 10. Ihanan iloinen kukkaistytttö! Todella kaunis asu, nuo tossut on upeat :)

  VastaaPoista
 11. Mahtavia nuo solmut! Punotaanko ja solmitaanko niitä ihan omin sormin vai onko siinä joku työväline? Niin suloinen tuo neidin kukkaisasu. Upea oivallus tuo ruusunterälehtihame!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa köysimattomalleissa tarvitaan joku huokoinen alusta sekä nuppineuloja, sitten vaan pujotellaan kaavion mukaan, mulla oli neula joissakin apuna, kun nyt vasta on hakusessa toimivat työtavat ja kokeilin vähän eri tavoin. Jos keväämmällä saan sen oikean matonkin aikaiseksi niin sitten täytyy ottaa joku levy, johon saa naulat vasaroitua, nupparit ei taida enää riittää ;). Kiitos Pikku Akka!

   Poista
 12. Huippu idea koota hame terälehdistä! On siinä ollut taas sinulla hommaa :) Ihanat värit tässä asussa ja nuo tossut ovat ihan mielettömän suloiset. Solmukokeilut vaikuttavat tosi mielenkiintoiselta. Aivan ihania yksityiskohtia saa tuollaisilla loihdittua. Minä taidan jättää tänä viikonloppuna ompelut väliin ja yritän saada pihan haravoitua ja siivottua talvea varten. Jos sen jälkeen saisi rauhan taas keskittyä näpertämään sisätiloissa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo hame kuule itse asiassa syntyi kaikista nopeiten :) . Minä onneksi juhlia varten sain siivottua lähes kaikki pihatouhut, tosin olisi täälläkin vähän haravoimista :). Nyt on taas kova ompeluvimma, kun en ole tällä viikolla ommellut, tehnyt vain noita köysimattokokeiluja sen mitä ehdin ja päässäni suunnitellut muita kässäjuttuja ;). Täytyy tulla huomenissa vilkaiseen sun tekemää pipoakin :). Kiitos muuten sankarin puolesta ihanasta lahjasta, joka tänne tupsahti tällä viikolla :).

   Poista
 13. Mukana arvonnassa! :) Messuilemaan olisi tarkoitus mennä.:)
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, sulla näyttäis olevankin todella hyvät mahikset lippuun :).

   Poista
 14. Beautiful costume! Those closures are so precious. I love it how you show us different techniques so often!

  VastaaPoista
 15. Näyttäviä nuo solmut! Noillahan saisi vaikka mitä kivaa yksityiskohtaa vaatteisiin tai asusteisiin :) Suloisen asun olet tytölle loihtinut ja nuo turkisasusteet tekevät siitä kyllä myös talveen sopivan. Tossut on aikas makeet! Nuo jalassa ei tarvi ainakaan varpaista palella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, ja erilaisista materiaaleista tehtäessä tulee vähän eri tyylisiä. Tossut on olleet kovasti käytössä, karvaa olisi kyllä vielä, että saisi muillekin lapsille :). Tosin suunnittelin kankaasta koulutytölle karvaliivin tekemistä, mutta katotaan nyr mihin päätyykään sitten. Kiitos Eerika!

   Poista
 16. Ihana asu talven kukkaistytöllä! Monenlaista yksityiskohtaa olet tehnyt ja aivan huippu tuo helma!

  VastaaPoista
 17. Ihanat pirteät värit :)

  Mukana arvonnassa!
  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laitoinkin sinulle jo postia lippuasiasta :)

   Poista
 18. Valloittava jääprinsessa! Hameesta tuli kyllä huikea, kuten myös turkisasusteista. Uskomatonta kekseliäisyyttä käyttää tällaisia ei niin tavallisia materiaaleja:) Näitä kun katselee, niin ehkä seuraavilla kerroilla itsekin uskallan kangaskaupassa tutkia tarkemmin niitä erikoisempi kankaitakin. Olen lukenut varmaan kymmeniä kertoja postauksen, ja joka kerta haltioidun noista silmuista! Nämä tosiaan käyvät todella moneen tarkoitukseen, ja kokeilusi näyttää tosi hienoilta. Yllätys yllätys, minulla onkin ollut kirjastosta lainassa varmaan jo pari viikkoa 75 Decorative Knots -kirja, jossa on aika herkullisia solmuohjeita..En osaa oikein päättää mihin niitä käyttäisin, mekkoon vaikka olkasaumoihin kiinniommeltu kaulakoru? Saisko ohuesta farkusta tehtyä tuppiloa ja siitä solmisi korun? Tänään olisi ollut mahdollisuus ostaa Kuopion Nappi ja Nauhasta nyörejä ja naruja(ja valinnanvaraa siitä puodista muuten löytyy, tykkäsit ihan varmasti!), mutta en osannut vielä päättää minkälaisia haluan tehdä:D Toivottavasti löydät hyvän kirjan, minua kiinnostaisi kovasti nähdä lisää näitä:) Vitsit, meidän olisi pitänyt tehdä yhteispostaus näistä vaatteiden kiinnittimistä, kun sama kirja ollut kummallakin inspiraationa:) Ja kylläpä muuten kiinnostaisi nuo Tampereen käsityömessut. Se viikonloppu olisi vapaana, mutta ei taida lapsille saada hoitajaa..Ei muuta kuin kiitos tästä inspiroivasta postauksesta ja mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ikinä ollut mikään materiaalien aristelija, ainut on se nahka, se kun ei oikein kestä purkamista. Jo kouluaikojen alussa ompelin itselleni tekoturkisjakkuja, parikin erilaista ollut... oi joi, voi niitä aikoja, alkaa ihan naurattaa, kun muistelee :). Mulla on jopa sellainen korsetti, jossa on tekoturkista, arvaat varmaan missä kohtaa :D . Tartu sinäkin vaan rohkeasti erikoisempiin materiaaleihin, sultahan ei sitä rohkeutta puutu, kun ompelujuttujasi katselee :) <3

   Noista solmuista, tein kesällä tytölle uikkarin, jossa letitetyt olkaimet muodostivat josefiinan solmun selkäkappaleelle. Se olikin ainoa kohta, mikä niissä uikkareissa onnistui eikä ne ikinä päätyneet tänne esille.Solmut on kyllä koukuttavia juttuja ja ihania yksityiskohtia niillä saa. Farkku ei varmaan helpoin matsku ole tuppiloihin, mutta siitä ohuesta varmasti voisi onnistuakin! Olen niin surkea tuppiloissa, jos alat tekeen niitä ja saat hyviä lopputuloksia niin saat pitää mulle tukiopetusta :). Nyt tilasin yhden solmukirjan, toivottavasti se on nyt hyvä, jospa siitä saisin tänne sitten jotakin esimerkkiä myös.

   Olispas kiva, jos sinäkin innostuisit lähteä messuille, tai siis saisit lastenhoitajan, innostushan on jo valmiina. Kiitos sulle kommentista!

   Poista
 19. Huh, minä olen kanssa monet kerrat käynyt lukemassa ja ihailemassa, mutta en ole koskaan ehtinyt kirjoittaa kommenttia. Asu on taas niin upea, hame terälehtineen on varmasti monen pienen tytön mieleen. Rakastan noita karvatossuja, sellaiset olisivat ihanat omassa jalassakin. Ja kiinnittimet ja solmut, jee! Minä olen haaveillut niiden teosta monet kerrat, samaa kirjaa selaillessani ;). Kauniita noista saakin, ihan erilaista ilmettä vaatteisiin. Kauniin talvisen tunnelman sait loihdittua kuviin, vaikka aika lämmintähän tämä marraskuu onkin ollut. Minäkin kovasti haaveilen pääseväni Tampereelle, mutta en tiedä vielä miten saisin kyydin järjestymään. Oletko muuten menossa lauantaina? Jos hyvin käy, niin pääsisin lähtemään omalla autolla (olen kyllä kuullut, että siellä on hankaluuksia saada autolle parkkipaikkaa), ja kyytiin kyllä mahtuu. Mutta pitää vielä tarkastella tarkemmin sitä viikonloppua ja katsoa menenkö julkisilla :). Toivottavasti näemme messuilla :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna kauniista kommentista <3. Kyllä marraskuu on ollut ihan käsittämättömän upea ja lämmin, ei ole kyllä minua harmittanut yhtään ;). Tuota terälehtihametta on helppo moniinkin satuolentoihin hyödyntää kun vain vähän asuteita vaihtelee, siinä mielessä se on monikäyttöinen roolivaate. Ja ne messuhöpinäthän meillä olikin jo muilla areenoilla mietinnässä :) Toivottavasti nähdään!!

   Poista
 20. Olen heikkona noihin kiinnittimiin, niin kauniita! Niin on kyllä ihana pieni talven keijukainenkin. Terälehtihame on niin joka tytön unelma, muhvi ja töppöset tuovat nyt juuri mieleen Onnelin ja Annelin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan ne kiinnittimet upeasti näyttävyyttä vaatteisiin. Voi meiltä on uusin Onneli ja Anneli vielä tyttöjen kanssa näkemättä, juuri tänään puhuttiin, että pitää kaydä kirjastossa katsomassa se mainos, milloin sitä esitettiinkään täällä päin :). Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.