maanantai 2. helmikuuta 2015

Miniarvonta ja Käsityökirjahaasteen kooste - Inspired by crafts books (collage)Mukavaa helmikuuta kaikille! Nyt kun kaikki tammikuun ompeluhaasteet ovat paketissa on aika kiittää vielä kerran yhteisesti teitä kaikkia haasteisiin osallistuneita ompelun ja käsityön ystäviä. Suuret kiitokset teille kaikille 19 luovalle naiselle!

Kiitokset Kierrätyshaasteeseen osallistuneille! Ilokseni olen pistänyt merkille, että kierrätys on selkeästi tullut suositummaksi viimeisen vuoden sisällä useampien ompelubloggaajien keskuudessa. Itse voin sanoa löytäneeni kierrätyksen kunnolla taas uudestaan viime kesänä järjestämälläni kierrätysviikoilla ja tälläkin viikolla tarkoituksena on ommella jotakin teemalla "vanhasta uutta".

Kiitos Satukirjahaasteeseen osallistuneille! Itse sain tästä haasteesta ehkä ne kaikista positiivisimmat (ja myöskin liikuttavimmat) palautteet. Sadut tuovat muistoja mieleen meille kaikille, niihin voi eläytyä tai samaistua oli sitten lapsi tai aikuinen. Ompelun tai käsitöiden näkökulmasta satukirjat toimivat mitä parhaimpana inspiraation lähteinä, olkoon inspiraationa sitten kuvitus, tarina tai ihan mikä vaan kirjassa esiintyvä juttu.

Kiitos Käsityökirjahaasteeseen osallistuneille! Ajatuksena oli saada vinkkejä tutustumisen arvoisista kirjoista ja tämä ainakin omalla kohdallani toteutui. Haasteessa oli myös mukavasti esillä erilaisia käsityö- ja erikoistekniikoita. Tuntuu, että uusia käsityökirjojakin harrastajien keskuudessa edelleen kaivataan, vaikka netti pullollaan inspiraatiota onkin. En tiedä, onko teistä moni seurannut Tilly and the Buttons -blogia, mutta Tillyn naisille suunnattu ompelukirja ilmestyy suomeksi ihan muutaman viikon sisällä, lisätietoa löytyy täältä. Varmasti tutustumisen arvoinen kirja :).

Ennen Käsityökirjahaasteen koostetta kerron teille vielä, kuka teistä haasteisiin osallistujista tulee saamaan minulta pienen yllätyspaketin :). Yllätys on kaksi lankarullaa (musta ja valkoinen) sekä nappiaiheinen pieni muistikirja, johon voi kirjata vaikkapa kuluvan vuoden käsityöhaaveita. Onnettarena toimi perheen pienimmäinen ja arpa suosi Epäonnista puutarhuria! Otan sinuun viimeistään huomenna yhteyttä osoitetietoja varten :).

Nyt koosteeseen:

Helmoja ja hepeneitä - Vintage Style for Kids

 

 


Ilosofiaa - Kerällä

 
 
Vaahtokarkkimonsteri - Kuuluisat VintagemekotMallikelpoinen - Mekkotehdas
Handmade by mARa - KerälläEpäonnisen puutarhurin blogi - Fabric Manipulation
Liljatar - The Macramé Book, Hurmaavat Pitsit
Hannan Namit - KädentaidotVaapula - Punavalkoisia tilkkutöitäTuulialla - Käsilaukkukirja


Palailen myöhemmin viikolla ompelujuttujen kera! Takin vuoritustutoriaali on vihdoin tässä kuussa tulossa, mutta menee varmasti loppukuun puolelle. Mukavaa viikkoa kaikille!

The last of the sewing challenges I hosted was to make something that is based on a craft book. You can see the amazing work and links to the posts and book choices above.

I'll be back later this week! Have a good week!

23 kommenttia:

 1. Kiitos, että sain osallistua :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi kivoista haasteista! Oli kiva seurata myös niiden haasteiden töitä, joihin itse ei oallistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja yleensä tällaisten kautta löytää myös uusia kivoja blogeja :)

   Poista
 3. Näitä kivoja haasteita on mukava seurailla vaikka itse en niihin osallistukaan. Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiraatiota ja monenlaisia ideoita niistä ainakin saa :)

   Poista
 4. Olet sinä uskomaton, kun jaksat näitä haasteita värkätä. Lupaan tänä vuonna tarttua oikeasti johonkin. Tuo satukirjahaaste olisi ollut minulle kyllä ihan passeli, rakastan satuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No joo, pitää potkia itseä takamuksille että saa joitakin roikkuvia juttuja tehtyä, toisaalta nämä piristävät kovasti omaa harrastusta ja tulee asioita tehtyä välillä joltakin toiselta kantilta :) Olisikin muuten kiva nähdä sinulta joku satuun pohjautuva juttu :)

   Poista
 5. Sinä se olet reipas organisoija! Tämäkin haaste oli upea, niinkuin kaikki muutkin. Piristävät mukavasti tätä normibloggausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin ne piristävät, tosin kolme yhteen kuukauteen oli ehkä vähän liikaa joten seuraavat mahdolliset haasteet taidan organisoida vähän väljemmälle aikataululle :)

   Poista
 6. Minäkin ihailen sitä, miten jaksat järjestää näitä haasteita meidän iloksi! Kiitoksia kaikesta inspiraatiosta, mitä jaat! Ilman sinun esimerkkiäsi en olisi varmaan tullut kokeilleeksi kirjontaa ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin mukavaa, kun on innokkaita osallistujia aina lähdössä haasteisiin mukaan, silloin ilo on minun puolellani :) Onpa ihanaa kuulla, jos sait minultakin inspiraatiota kirjontakokeiluun <3 Se työsi oli kaikkinensa niin hieno kokonaisuus, että muistan sen varmasti aina :)

   Poista
 7. Aikamoiset haasteet jaksoitkin järjestää. Mahtavia töitä kaikilta osallistujilta. En olekaan vielä ihan kaikkia ehtinyt käydä kurkkaamassa. Mukavaa helmikuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän ihmeessä kurkkaamassa työt, jos vaan ehdit :) Mukavaa helmikuuta sinullekin!

   Poista
 8. Mukavaa kun olet tällaiset haasteet järjestänyt ja kiva oli olla myös mukana! Aikaa järjestämiseen menee mutta ovat inspiroivia kyllä. Mukavaa helmikuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukavaa oli sinutkin saada taas haasteisiin mukaan! Kyllähän se järkkääminen vähän aikaa ottaa, mutta kivaa puuhaa kuitenkin :)

   Poista
 9. Mukavaa kun olet tällaiset haasteet järjestänyt ja kiva oli olla myös mukana! Aikaa järjestämiseen menee mutta ovat inspiroivia kyllä. Mukavaa helmikuuta! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kun järjestit, oli tosi kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla ja kiva kun pääsit osallistumaan!

   Poista
 11. Samaa mieltä edellisten kanssa: oli erittäin mukavaa osallistua haasteisiin. Kiitos, kun sait ideat laukkaamaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sehän on kiva kuulla, kiitos itsellesi, kun lähdit mukaan!

   Poista
 12. Ihania haasteita sinulla, mahtavia tuotoksia, toivottavasti ehdin joskus mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Mielelläni otan sinut haasteisiin mukaan :) Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.