torstai 15. tammikuuta 2015

Satukirjahaaste sekä kierrätyshaasteen kooste - Recycling and coming sewing stories


Huomenna alkaa Satukirjahaaste, jossa haasteeseen osallistujat ovat ommelleet vaatteen tai asukokonaisuuden itse valitsemansa kirjan mukaan. Tätä haastetta olen ehkä odottanut eniten, joten vierailkaapa muutkin näissä osoitteissa seuraavien päivien aikana:

17.1 Kanneli ja Vaapula
20.1 Tuulialla ja Kaavailua

Mutta nyt esittelen teille vielä tässä koosteena upeat kierrätystyöt, joita syntyi kierrätyshaasteen tiimoilta. Katsokaa, ihailkaa ja ennen kaikkea inspiroitukaa! Suuret kiitokset kaikille osallistujille, olette huipputaitavia naisia ihan jokainen <3.  


Sinä Eerika taisit unohtaa lähettää kuvan minulle :). Linkistä pääsette katsomaan Eerikan kivan mekon!

All these products were made by recycling old clothes and textiles! Amazing, don't you think?

Tomorrow I start a new challenge/sewing series. I loved the I {Heart} Marcel Marlier sewing series that was going on last year and already then I thought I would ask Finnish bloggers if they were interested in sewing something that is inspired by a children storybook. They were and in the next days we get to see what everyone has created. I'm the first one to start so see you tomorrow :).

16 kommenttia:

 1. Oli todella kiva olla mukana! Ja aivan mahtavan hienoja ja kekseliäitä töitä kaikilla. Kiitos kun pääsin mukaan!

  Nyt innolla odottamaan seuraavia haasteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, kun lähdit taas mukaan! Ja sinulla oli vielä niin isokokoinen se työkin, oletko jo aloittanut omille lapsille samanlaista? Innolla täälläkin odotellaan seuraavia haastepostauksia, kiitos Heidi!

   Poista
 2. Kyllä olikin upeita töitä ja innolla odotan myös satukirjahaastetta. Hieman jänskättää oman työn suhteen, mutta todella jännää ja mielenkiintoista on touhuta haasteen parissa. Työ on pikkuista vaille valmis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja työt olivat vielä jotenkin niin tekijöidensä näköisiä, ainakin minusta. Mun satuhaaste odottaa vain, että saan painaa julkaise-nappulaa, olen kerrankin ajoissa valmiina :) Kiitokset sinulle!

   Poista
 3. Niinhän siinä kävi, että unohdin koko kuvan lähetyksen, kun en sitä heti laittanut tulemaan... Olit laittanut s-postiakin, mutta en kerinnyt eilen kunnolla koneelle, joten senkin huomasin vasta nyt :o Noooh, tämmöistä sattuu, eikä ole ekaa kertaa kun tämä mamma jotakin unohtaa.

  Kiitoksia sinulle haasteen järkkäilystä ja mielellään hyppään taas mukaan jos joskus innostut järkkäämään uudelleen. Mielenkiinnolla jään odottelemaan myös tulevaa satukirjahaastetta. Se kuullostaa hauskalta ja uskon, että sieltä tulee myös paljon upeita töitä niin kuin tästä kierrätyshaasteestakin.
  t.auttamaton lahopää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satttuuhan sitä, täällä on toinen lahopää, arvaa vaan kuinka monta kertaa täällä asiat unohtuu :). Ja muistutin minä vähän muitakin kuvan lähettämisestä ;)

   Tosi mukavaa, että pystyit osallistumaan haasteeseen, ehkä nyt vähän aikaa huilataan haasteista, mutta voihan sitä sitten kesämmällä vaikka yrittää taas kehitellä jotakin!

   Minäkin odottelen innolla vielä noita kahta muuta haastetta! Kiitos Eerika <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Juu nuo kierrätysmateriaalit saavat kyllä yleensä mielikuvituksen eri tavalla liikkeelle kuin uudet kankaat. Hauska oli lukea kierrätyspostauksia! Tervetuloa muuten lukijoiden joukkoon ja mukavaa, kun jätit viestin :)

   Poista
 5. Hienoja ja kekseliäitä kierrätystöitä! Oma satukirjahaasteeni on vielä keskeneräinen, mutta eiköhän se tästä valmistu. Kuvaus taitaa valitettavasti jäädä lauantaiaamuun, että saadaan päivänvaloa eikä ihan pimeitä otoksia. Hauskaa on kuitenkin ollut haasteasua tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mielenkiinnolla odotan, mitä olet haasteeseen tehnyt :)

   Poista
 6. Voij huominen jännittää! :) Kiva kun oli niin erilaisia töitä kaikilla tuossa kierrätyshaasteessa! Ja tuli vierailtua ihan uusissa blogeissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jo klikkasin julki, en malttanut enää odotella :) Mitähän sinä olet tehnyt....Mukavaa, että löytyi uusia blogeja kierrätyshaasteen joukosta!

   Poista
 7. Kiitokset vielä haasteesta, nämä ovat aina mukavia! Satukirjahaaste kyllä herättää mielenkiinnon, mukava nähdä mitä kaikkea sen tiimoilta syntyykään.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja suurkiitokset sinulle, että lähdit mukaan. Kiva oli saada tuollaien kierrätysekspertti haasteeseen mukaan :)

   Poista
 8. Kiitos, oli kiva osallistua ja seurata muiden haastetöitä. Jään seurailemaan vielä muitakin haasteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kuinka kiva kuulla! Sinä olet kyllä myös uskomattoman taitava ja luova, oli hienoa, että olit mukana!

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.