torstai 9. lokakuuta 2014

Roosa Nauha -huutokauppa - Roosa Nauha -charity auction


Tehdään hyvää yhdessä! Roosa Nauha -päivää vietetään 10.10. 2014. Facebookin aktiivinen ja taitavista tekijöistä muodostuva Saumanvara  -ryhmä järjestää jälleen hyväntekeväisyyshuutokaupan, jonka tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä syöpäsäätiön Roosa Nauha -keräykseen. Huutokaupasta voi ostaa monenlaisia käsintehtyjä tuotteita ja tuotteet sekä ohjeet huutokauppaan pääset katsomaan täältä: Saumanvaran sydämestä - Roosa Nauha -huutokauppa 10.10.2014.

Huutokauppa pidetään siis perjantaina klo 10-22. Viime vuonna vastaava huutokauppa keräsi komean potin - yli 6500 euroa!

Itse osallistun huutokauppaan nyt toista kertaa. Oma äitini menehtyi syöpään reilu 6 vuotta sitten, joten koen siksikin tärkeäksi olla mukana tässä tapahtumassa. Halusin tehdä jotakin helmojen ja hepeneiden näköistä ja päädyin tällä kertaa tekemään barbien juhlamekkosetin. Mekoissa on nepparikiinnitys ja ne ovat osittain vuoritettuja. Yritin kiinnittää muutenkin erityishuomiota saumaratkaisuihin, jotta mekot kestäisivät leikeissä hyvin. Kestävyyden vuoksi mekot ovat toki vartalonmyötäisiä, mutta eivät läheskään niin kireitä kuin kaupan vastaavat mekot.

Toivottavasti mekkosetti päätyy jollekin innokkaalle barbeilla leikkijälle :).

I made this set for Barbies' for Roosa Nauha -charity auction. Saumanvara is a  Finnish group of sewing people on Facebook and all the products made for the auction come from members of this group. Last year we raised over 6500 euros and it was donated to the Cancer Society of Finland/ Roosa Nauha fundraising.

My own mother passed away because of cancer more than six years ago. That's one big reason why I want to be a part of this. Let's hope my Barbie dress set ends up to someone, who loves dressing up barbies in beautiful outfits :).

25 kommenttia:

 1. Kiitos kun vinkkasit tapahtumasta. Ihanat mekot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja vinkkaa vaan eteenpäin :) Huutokaupasta löytyy kyllä monenmoista, niin ommeltua, virkattua kuin neulottuakin!

   Poista
 2. Saispa meidän barbit nämä! :) Itse en nyt saanut aikaiseksi tehdä mitään, kun asutaan koneiden kanssa eri osoitteissa remontin vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatuksena olikin, että nämä saattaisivat olla vähän sellaisen isomman tytön barbimekot, vaikka pääasiahan se tietysti on että menevät kaupaksi, oli saaja minkä ikäinen vaan :). Aika tiukille tuo minunkin tekeminen jäi, mahdotonta tohinaa taas ollut koko viikko. Ihanaa, kun ensi viikolla on loma, taidetaan koko sakki muutamana aamuna nukkua vähän pitempään ;)

   Poista
  2. Kyllä meilläkin odotetaan lomaa. Sanoinkin miehelle, että ainakin yhden päivän meinaan ommella kotona. Vaikka siellä saattaa parhaimpana päivänä porata, jyrätä ja hakata kuusikin työmiestä. meinaan kestää melun ja ommella hurruuttaa ilokseni ja terapiakseni. :)

   Poista
 3. Huikeat mekot! Osallistun muilla tavoin Roosa Nauha -kampanjaan, kun en kuulu Saumanvaraan vielä (peräti sain liityttyä facebookiin jälkijunassa). Tämä on itsellenikin tärkeä tapahtuma, läheisissä on muutama rintasyövän sairastanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisiin tempauksiin minäkin mielelläni osallistun, vaikken valitettavasti muuten kauhean aktiivinen Saumanvaralainen olekaan. Kohtahan sinne pääsee tauon jälkeen liittymään, joten hakemusta sitten vaan sinne :). On nuo syövät sellaisia, siinä kyllä sairastuneella ja läheisillä elämä muuttuu ihan hetkessä, kun diagnoosin saa, mutta niinhän se on tietysti kaikissa tuollaisissa vakavissa jutuissa, mitä elämässä välillä vastaan tulee. Onneksi tuohon Roosa Nauha - kampanjaan voi ottaa osaa monella tapaa, varmasti jokaiselle löytyy jokin sopiva. Kiitos HannaMi!

   Poista
 4. Kivat mekot. Saa kätevästi kaikkia pieniäkin tilkkuja tuhottua.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tilkuille on kyllä hyvä löytää käyttöä! Omat tytöt vähän kaihoten katselivat näitä mekkoja, pitäis varmaan heillekin ommella jotain tällaisia, tosin meiltä niitä barbinvaatteita löytyy aika runsain mitoin, minä kun niitä tehtailin jo ala-asteikäisenä aika paljon! Kiitos Raisa :)

   Poista
 5. Kauniit mekot ja hieno tapahtuma tärkeän asian puolesta, toivottavasti kaikki tuotteet keräävät kauhean paljon huutoja ja potista tulee mahtava.

  VastaaPoista
 6. OI OI ! Kyllä on ollut näpertelyä. Ja hyvän asian puolesta. <3 Näihin saisi tosiaan niitä tilkkuja kulutettua, mutta eipä taitaisi minun pinna kestää ja taidot riittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minunkaan pinna läheskään aina veny näihin barbin vaatteiden ompeluun, täytyy olla sellainen sopiva fiilis päällä!

   Poista
 7. Kauniit mekot ovat barbit saaneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ajattelin että nuoret neidot vois tykätä tuollaisista barbien juhlamekoista :) Kiitos Kanneli!

   Poista
 8. Johan on upeat barbin mekot! Minullakaan ei taitaisi hermot kestää moista näpertelyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä näpertelyä parhaimmillaan tai pahimmillaan :). Ratkoja onkin useimmiten yleensä käytössä just näiden juttujen ompelussa, tosin nyt suunnittelin paljon tarkemmin etukäteen niin selvittiin ilman ratkojaa :). Kiitos Eerika!

   Poista
 9. Aivan ihastuttavat mekot,itselläni on vielä tallessa 60-lla setäni Ruotsista Suomeen lahjaksi postittamia alkuperäisiä barbeja ja vaatteita. Onneksi lapsenlapseni käy ahkeraan kyläilemässä,niin mumikin pääsee leikkimään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat barbin vaatteet onkin paljon kestävämpiä kuin nykyhepeneet, tytöilläkin on paljon leikissä mun barbien vanhoja vaatteita. Ihanaa, kun tuollaisia aarteita on säilynyt mumilta lapsenlapselle!

   Poista
 10. Upeat mekot ja mahtava idea tehdä jotain tällaista huutikseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt ei aika antanut periksi pienten tyttöjen mekkoon eikä ollut oikein mitään kivaa ideaakaan mielessä. Halusin kuitenkin ehdottomasti osallistua, joten päädyin näihin :)

   Poista
 11. Hienot juhlamekot! Varmasti kiinnostaa huutajia.

  VastaaPoista
 12. Nämä mekot olivat tosi kivat ja kiva summa tuli hyväntekeväisyyspottiin :) Osanottoni äitisi johdosta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli ja koko potin summahan näyttäisi olevan vallan huikea! Kiitos Jaana!

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.