keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Arvonnan voittajat - Winners

 
Helmojen ja hepeneiden arvonta on nyt suoritettu. Suuret kiitokset kaikille osallistujille! Kiitos myös niistä ihanaakin ihanimmista kommenteista sekä vinkeistä/toiveista tulevia postauksia varten. 
 
Selkeästi eniten toivoitte minulta naistenvaatteisiin liittyviä postauksia. Mielellänihän minä omaakin vaatevarastoa kartutan, joten laitan toiveen tosissaan korvan taakse :). Seuraavaksi eniten toivottiin lastenvaatteisiin liittyviä ompeluja sekä kierrätysjuttuja. Perässä seurasivat poikien vaatteet sekä erilaiset asusteet. Lastenvaatteita täällä tulee edelleen näkymään paljon, tyttöihin painottuen, mutta ainakin koululaispojan villakangastakki on tässä muutaman viikon sisällä tulossa, kunhan saan kiireellisemmät projektit ensin alta pois. Ja kierrätysaiheiset postauksetkin jatkuvat, ainakin se kerran kuussa on tarkoitus sellainen tehdä.
 
Joitakin toiveita tuli myös joululahjavinkkien ja tutoriaalien suhteen. Joululahjavinkit minulla on nyt vahvasti mietinnän alla, katsotaan, antaako aika myöten sellaisiin ja niihin ehkä yhdistäisin sitten myös nuo tutoriaalit.
 
Mutta nyt kaikki varmasti haluavat jo kuulla voittajat! Eli valkoisen pellavapussukan uusi omistaja on:
 
 

Ja prinsessapussukan voittaja on:


 
Paljon onnea voittajille! Laittakaahan minulle yhteystiedot osoitteeseen: helmojahepeneita@gmail.com (6.10. mennessä) niin saan pussukat postiin!

Varsinaisia arvontaan osallistujia oli tällä kertaa 47 kappaletta, muutaman osallistujan kommentti oli useampaan kertaan, joten harmillisen lähelle jäi se 50 osallistujan raja, jolloin olisin arponut myös yllätyspalkinnon (hempeän neulatyynyn). Mutta sehän on hyvä syy pitää pieni miniarvonta jonkun ajan kuluttua uudelleen :). Lämpimästi tervetuloa myös kaikki uudet lukijat!

Seuraavassa postauksessa ollaankin sitten varsin hempeissä tunnelmissa, perheen pieni ihminen on saanut aika kivoja syysvaatteita, niistä sitten pian! Mukavaa iltaa kaikille :).

The winners for the Giveaway are Arki Vainiolla and Novella. Thank you all for participating and welcome new readers! I'll be back soon with cute toddler clothes.... Have a nice evening!

3 kommenttia:

  1. Ooo!!! MINÄ voittanut kerrankin! Vau. Pistän sulle s.postia kun pääsen koneelle. Ihan huippua kyllä. :) Kiitosta vain.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.