maanantai 7. heinäkuuta 2014

Hola, qué tal?


Heippa kaikille muutaman viikon tauon jälkeen :)

Ompelulomat on pidetty.

Perheen yhteinen lomamatka Mallorcalla on nautittu.

Iso virkkausprojekti on aloitettu.

Ideavihko on täyttynyt kivoista ompeluideoista syksyksi

- kaikkea sellaista täällä on touhuttu viime aikoina :)

Tällä viikolla saatte kuitenkin nähdä lasten lomavaatteita ja ehkä muitakin lomakuvia meidän viiden päivän reissusta Mallorcan Palmaan. Keli siellä oli super lämpöinen ja nautin kyllä lämmöstä ja maisemista. Olen aina valmis lähtemään Espanjaan, sillä Espanjalla on erityispaikka mun sydämessä. Nuorena yksi mun parhaista ulkomaisista kirjekamuista oli Espanjasta ja kävin häntä alaikäisenä ihan yksin tapaamassakin. Se oli aika jännä juttu maalaistytölle, varsinkin kun en ollut käynyt kuin pari kertaa ulkomailla. Hassua sikäli, että se espanjalainen tyttö oli sinisilmäinen ja vaaleatukkainen ja minä suomalainen sitten ruskeasilmäinen ja tummatukkainen :)

Aika kului reissussa tosi nopsaan ja kyllähän siellä olisi vähän pitempään viihtynyt.  Oli kotiinkin silti mukava palata - varsinkin nyt, kun kelitkin olivat palautuneet täällä mukavan lämpöisiksi.

Mutta perinteiseen tyyliin mekolla aloitetaan nämä lomapostaukset :) Pallotrikoo pojan tuliaiskangasta Saksasta, vyökangas ja keltainen brodyyri Virosta. Maksimekon kaava on oma. Musta tästä tuli kiva ja raikas!

Ihan hirveästi tekisi jo mieli päästä ompelukoneen ääreen surruttelemaan, toivottavasti loppuviikosta ehtisi jotakin pientä edes väsäämään :)

Tervetuloa mukaan uudet lukijat - uusi lukijamäärä oli mukava yllätys lomalta palaavalle:).


Hello, how are you're doing? I'm back again :)

The blog and sewing break did good.
I started a big crocheting project!
I have some nice sewing ideas in my idea book for autumn that I just can't wait to find the perfect fabrics for them :)
We have spent  a nice vacation in Spain - the beautiful island of Mallorca.

This week you get to see clothes (and maybe some holiday pictures) I made for the kids for the  Mallorca holiday. I started with this jersey dress with belt and lace details. Materials are from Germany and Estonia. Pattern is my own. Maxidresses are in fashion so of course my daughter wanted one too :) 14 kommenttia:

 1. Pirteä mekko ja ihanan seesteisiä kuvia! Ai uusi virkkaus on vireillä? Kiva nähdä, mitä syntyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, milloin syntyy virkkaus valmiiksi :) Yritän saada tehtyä vähän joka päivä, poika on hyvä kannustaja, kun teen hänelle ja toivoo että tulisi pian valmiiksi. Joten en ehkä kehtaa ihan montaa kuukautta työtä keskeneräisenä roikottaa ;) Kiitos Mandariinimania!

   Poista
 2. Mukavan näköinen pallomekko. Ihanan värinen kangas! :) Varmasti oli mukava reissu. Itsekin pitäis innostua joskus lasten kanssa lähtemään ulkomaanreissulle. Oliko teillä jonkunlainen pakettimatka vai omatoimi-sellainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meillä näitä oransseja vaatteita piisaa aina vaan, kun tykätään väristä niin kovasti :). Tilattiin netistä Norwegian:lta lennot ja hotelli myös samaa kautta, eli omatoimimatka. Paikanpäällä reissattiin sitten paikallisbussilla. Kyllä meillä ainakin lapset jaksaa yllättävän hyvin reissut ulkomaille, lennot sun muut, kun vaan ottaa vähän ajanvietettä mukaan, että voin kyllä suositella, jos intoa vaan piisaa :)

   Poista
 3. Kaunis ja pirteä pallomekko :)

  VastaaPoista
 4. Raikas ja kaunis mekko, yksityiskohdat taas niin ihania. Kauniita kuviakin vielä lisäksi :). Kiva kuulla, että reissu teki hyvää! Espanja on varmasti kaunis maa, meillä mies on siellä työn puolesta käynyt useamman kerran vuodessa. Itse en ole sinne vielä ehtinyt. Odotan mielenkiinnolla näitä lomavaatteita ja virkkausprojektia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti keksiä jotakin yksityiskohtia kun pelkäsin yöpuku-fiilistä ;). Vaikka onhan niissä yöpaidoissakin pitsiä...Olisi siellä reissussa enemmänkin kierrellyt maisemia katsomassa, mutta mentiin enemmän lasten ehdoilla eli siis uimista ja muita lapsille kivoja juttuja. Eikä viidessä päivässä nyt tietysti hirveästi ehdi kun oli hyvä lasten kanssa pitää yksi ihan huilipäiväkin välissä. Kiitos sinulle HannaMi!

   Poista
 5. On kyllä oikein sievä ja pirtsakka mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on kyllä pirteä ja mekko on ollut tytölle mieleen. Heti kun päästiin hotelliin, piti saada se päälle. Kiitos Eerika :)

   Poista
 6. Tosi kaunis mekko! Tykkään :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana mekko ja tuo vyö on kyllä aivan upea. Onpa teillä ollut mahtava kesälomareissu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään tuosta vyöstä kovasti, täytyisi kokeilla sitä muidenkin vaatteiden kanssa, voisi sopia jonkun mustankin pariksi aika kivasti :) Kiitos Kanneli!

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.