tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kierrätysviikkojen kooste - Recycle challenge, this is what we made!

 
 

Kaksi viikkoa kierrätysompelua: vanhoja vaatteita ja tekstiilejä, lankoja sekä muita kaapeista ja hyllyistä löytyneitä aarteita hyödyntäen.

Neljätoista innokasta ompelujen ja käsitöiden parissa viihtyvää naista. Erinomaisia ideoita, luovia ratkaisuja ja upeita ja uniikkeja töitä.

KIITOS Hanna, Heidi, Laura, Enni, Kanneli, Marjo, Mandariinimania, Minna, Pikku Akka, Eerika, Manda, Tuulia ja Veera! 
 
  


 
 
 

 


 
 

 


 
 


 
 
 
 

 
Lisäksi:
 
 
 Sekä oma blogini Helmoja ja hepeneitä

 

 


This is what 14 bloggers from Finland made during 1-14.6.14. All these beautiful new products are made of recycled materials, pretty amazing, don't you think :)
 
 
 

19 kommenttia:

 1. Kiitoksia sinulle Krista! Olet koostanut todella upean koosteen, ei varmasti ole ollut mikään pikkuinen homma. Huikeita tuotteita kaikilla. Ihana nähdä vielä näin koosteena kaikki, vaikka blogeissa ne onkin jo nähnyt. Ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin näin saa hyvän yleiskatsauksen siitä, mitä kaikkea kierrätysmateriaaleista saa aikaiseksi. Jokaisella meillä kun on se oma tyyli ja tapa tehdä asioita. Kiitokset sinulle Hanna Mi!

   Poista
 2. Kyllä on upeita juttuja kanssa bloggaajat tehneet, ei voi muuta sanoa!! Osaa olenkin jo kerinnyt käydä ihastelemassa! Muutamassa blogissa pitää vielä pyörähtää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä olen, näistä saa hyviä ideoita itsellekin! Kiitos Eerika :)

   Poista
 3. Voi mahtava mikä kooste :) Huomaanpa, että osa töistä on jäänyt minulta näkemättä. Täytyypä käydä ne kurkkaamatta vielä. Kiitos sinulle vaivannäöstä:) Tämä oli todella mukava haaste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niitä tuli välillä nopeaan tahtiin, että minäkin kävin osan vasta jälkijunassa katsomassa :) Kiitos sinullekin vielä kun osallistuit!

   Poista
 4. Upeita töitä ja hieno haaste!! Monta uutta ja mielenkiintoista bloginkin löytyi tätä kautta seurattavaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pizzicato! Mukava kuulla, että löytyi uutta luettavaa näiden taitavien naisten joukosta!

   Poista
 5. Vau! Upeita töitä! Täytyy aivan ajan kanssa paneutua ja katsoa tarkemmin kaikkia. Monta työtä olenkin jo viime aikoina nähnyt, mutta mukava, kun haastetyöt ovat nyt tässä kootusti. Suuret kiitokset Kristalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on tosiaan sen verran paljon (eikä tässä edes ole kuvina ihan kaikki), että ei niitä ihan hetkessä läpi käy :) Kiitos Laura sinullekin, kun osallistuit!

   Poista
 6. Kyllä aivan mahtavia töitä teitte kaikki! Oli huikeaa seurata, mitä kukin aina keksi seuraavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä ja mielenkiintoista oli seurata tätä. Nyt sitä osaa itsekin ajatella noista kierrätysmateriaaleista ehkä vähän uudella tavalla!

   Poista
 7. Kiitos Krista! Haaste oli innostava, sai penkoa komerojen nurkkia ja oli ihana käydä katsomassa muiden upeita töitä! Luovuus kukkii kaikkien blogeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä juurikin näin. Jo se materiaalinen penkominen oli valtavan hauskaa, tosin aika pölyistä hommaa ainakin täällä ;). Kiitos Mandariinimania!

   Poista
 8. Kuten muutkin ovat jo sanoneet, kiva nähdä kaikki työt yhteen koottuna. Upeita juttuja kaiken kaikkiaan. Hyvä me! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos, Krista, sinulle tästä haasteesta. Minulla haasteeseen osallistuminen jäi viikon mittaiseksi, kun innostuin jälkimmäisellä viikolla tekemään kesäsiivousta. Ompelukoneet saivat pölyttyä rauhassa. Olin toiselle viikolle suunnitellut pojan takin tekemistä ja tytön hellehatun värkkäämistä. Ehkä molemmat saan aikaan juhannuksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla oli aika isoja töitä, se peitto ja se huikea matto, isompi siivoominen tarvitsee tehdä silloin kun innostus siihen iskee! Paljonhan sinä silti viikossa sait aikaiseksi :) Kiva nähdä nuo suunnittelemasi jutut sitten myöhemmin valmiina, pojan takki kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!

   Poista
 10. Nyt vasta ehdin tänne asti kiittelemään - kiitos! :) Haaste oli niin innostava, että mieleen jäi kamalasti ideoita toteutettavaksi - harmi kun aika on rajallista. :) Ihania uusia blogituttavuuksiakin kertyi samalla lukulistalle! Aurinkoista kesää meille kaikille! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.