perjantai 6. kesäkuuta 2014

Huh hellettä - Sunny days are here


Lyhyestä virsi kaunis. Edellisen postauksen mekosta ja Mekkotehtaan kesähaalareista inspiroituneena syntyi tytölle hellehaalari. Lahkeet jätin leveiksi, jopa hieman hamemaiseksi, vaikka ensin ajattelin laittaa niihin kuminauhat. Toiseen lahkeeseen silitin pitkästä aikaa silityskalvoista leikattuja sudenkorentoja tuomaan kepeää tunnelmaa.
Materiaalina on miehen vanha pikeepaita, kanttikangas tilkkulaatikon kätköjä. Kaava oma kokeilu, jota vaatii vielä vähän muokkausta, hyvä ja rento pihahaalari tästä silti tuli. Isosisko tilasi heti itselle samanlaisen :)

Hyvää ja helteistä viikonloppua kaikille!


This summer jumpsuit was made from my husband's  old pique t-shirt. The pattern is my own, I have to do some changes to make it better, but anyway this jumpsuit is a perfect outfit for sunny days like today :)

Have a nice weekend everyone!

22 kommenttia:

 1. Onpas kiva haalari , värikin niin aurinkoinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi on meidän perheen yhteinen lempiväri - siitä tykkää niin tytöt kuin pojat :)

   Poista
 2. Todella kiva hamehaalari. Sudenkorennot ovat ihania, samoin nuo kukkakantaukset. Voisikin ihan itselle joskus tehdä hellehaalarin, minun ompelulista vaan kasvaa kaikesta ihanasta mitä blogeissa näkee. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa se, ei niitä kaikkia ihanuuksia taida ikinä ehtiä tehdä, mutta jos edes jonkun :) Hellehaalari itselle kuulostaa kivalle, minä olen vaan pitänyt niitä aina vähän epäkäytännöllisinä, mutta kai senkin kanssa oppisi olemaan ;)

   Poista
 3. Tosi kaunis haalari! Mä en pysy enää perässä näissä sun kierrätysompeluissa, tulee niin tiheeseen tahtiin! :D Edellinenkin mekko on ihana ja se muistipeli - huippuihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihan niitä tiuhaan, innostuin vähän liikaa. Ompelukone saa sekin huilata nyt viikonlopun, maanantaina vois taas surautella jotakin :)

   Poista
 4. Ihana shortsimekko! Mainio idea tehdä leveät lahkeet, katsoin ensin mekoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tosiaan vähän vahingossa, kun kuvittelin laittavani pussilahkeet :) Mutta olikin sitten kivan näköinen näinkin!

   Poista
 5. Ihana ja niin mukavan näköinen haalari! Edellisen postauksen mekko on myös hurjan kaunis! Sä olet kyllä mielettömän nopea ja tehokas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joku ihme tehototeutusviikko vissiin :) Mukava tuo haalari varmasti on, kangas oli ihanan pehmeää!

   Poista
 6. Ihana hellehaalari (samoin kun tuo edellisen postauksen mekko)! Sudenkorennot ovat kuin piste iin päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korennot piristävät minustakin kivasti, ilman niitä haalari näytti vähän siltä, että jotain puuttuu. Mekko on ollut joka päivä käytössä joten oli tosi mieleinen tytölle :)

   Poista
 7. Just hyvä helleompelus. :) Olis aika kiva itsellekin tehdä hellehaalari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, nyt pitäisi pian siskollekin alkaa tekeen vastaavaa kaavaa, että saisi hänkin omansa :)

   Poista
 8. Ihana helleasu ja mukavan vilpoisa. Kiva kun jätit lahkeet leveiksi, antaa myös mekkomaista ilmettä. Kyllä kelit on nyt parhaimmillaan. Otin pienen viilennyshetken ja tulin kurkkaamaan blogeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekkomainen ilme on tosiaan kiva vaikka itse kauhulla muistelee omia housuhameitaan, joita oli nuorena :) Kelit ovat olleet ihanat, lämmöstä olen nauttinut ja iltasella sateen jälkeen on ilma ollut mukavan raikas!

   Poista
 9. Ihanan tyttömäinen shortsihaalari. :) On varmasti mukavan vilpoisa helteellä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.