maanantai 10. maaliskuuta 2014

Ilosofiaa was here!

 
Olen saanut blogitaipaleeni ensimmäisen tunnustuksen! Sain tunnustuksen Pizzicaton blogista. Blogi on erittäin raikas ja inspiroiva sekä visuaalisesti kaunis. Olinkin aivan äimästynyt sekä tietysti kovin iloinen, että sain tunnustuksen, varsinkin kun olemme löytäneet toistemme blogit vasta ihan hiljattain. Tuhannet kiitokset Pizzicato!
 
Ilosofiaa was here -tunnustus on peräisin ihanasta Ilosofiaa blogista ja sen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia:

1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.

2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.

3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille.

Tunnustuksen tärkeimmät kriteerit olivat siis kotoisuus ja jonkin asteinen käsityöblogimaisuus. Muutaman päivän tässä mietittyäni olen nyt valmis kertomaan, mille kolmelle blogille jaan itse tämän tunnustuksen. Nämä blogit ovat:
 

Tämä itse oppinut taituriompelija esittelee blogissaan ompelutöitä niin lapselle, aikuiselle kuin sisustukseen. Blogista välittyy viihtyisä ja lämmin tunnelma. Kanneli ei pelkää tarttua haastavampaankaan ompeluprojektiin ja monipuolisissa ompelutöissä käytetään ilahduttavan paljon erilaisia materiaaleja ja malleja. Ompelun lisäksi tämä nainen taitaa niin kranssien teon kuin puutyötkin.


Eerika ilahduttaa päiviäni hurmaavilla ja herttaisilla neuletöillä, tyylikkäillä ompeluilla sekä hauskoilla askarteluvinkeillä. Hän taitaa myös herkulliset leivonnaiset ja muut tarjottavat. Eerikan blogista välittyy aito ja kotoisa tunnelma ja hänen huumorilla höystettyjä tekstejään on antoisaa lukea.
 
 
Riitta Sinikan omintakeinen, värikäs ja kotoisa tyyli sai minut heti pauloihinsa, kun vierailin blogissa ensimmäistä kertaa. Varmasti monelle jo tuttu blogi on pullollaan mitä kekseliäämpiä ideoita niin ommellen, neuloen kuin vanhasta uutta tuunaten. Ja kaiken tämän lisäksi siellä on vielä paljon muutakin. Riitta Sinikan värikkäät postaukset saavat harmaammankin päivän näyttämään kirkkaammalta.Jotain pientä on täälläkin saatu vihdoin valmiiksi eli keskimmäisen siskon säärystimet. Ovat meinaan roikkuneet tuossa pari viikkoa keskeneräisinä, kun meinasi tämä neulomisinnostus ihan yhtäkkiä lopahtaa. Neito sai valita itse värit niin kuin isosiskokin omiin säärystimiinsä. Näissä on lankana Nallea ja 7 Veljestä ja malli ihan omasta päästä. Ei näistä nyt mikään neulomisen taidonnäyte tullut, pituuttakin olisi saanut olla hieman enemmän, mutta kelpasivat onneksi :). Reipasta viikkoa kaikille, toivotaan, että aurinko pilkistelee tällä viikolla ja muistakaahan tuo arvonta!


 

10 kommenttia:

 1. Kiitos, että laitoit tunnustuksen jakoon. Käyn itsekin kurkkaamassa sinun valitsemat blogit. Lisään ne myös listaani omassa blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli ilo kokonaan minun puolellani :) Kiitos, kun olet järkännyt tällaisen!

   Poista
 2. Tuhannesti kiitoksia Krista :) Olen kyllä aivan mielissäni tunnustuksesta :)
  Ihanat säärystimet olet tehnyt. Ja kun ajattelee kevään tuloa, niin ihan hyvähän se on, ettei pituutta ole liikaa. Ovat sellaiset keväiset. Ja kenkien kanssa kuitenkin nousevat korkealle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :) Kyllähän nämä piristävät päivää!

   Poista
 3. Kivaa, kun laitoit tunnustuksen eteenpäin :) Näiden tunnustusten kautta löytää uusia kivoja blogituttavuuksia.
  Suloiset säärystimet sai suloinen tyttö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta, kiva ilahduttaa toisiakin tuollaisella, koska itseä se ainakin ilahdutti kovasti ja tosiaan tämän kautta voi löytää itselle tuntemattomia, kivoja blogeja :). Kevät taisi tulla jo, mutta kaipa noille säärystimille vielä hetki käyttöä löytyy, kun ulkoillaan, kiitos!

   Poista
 4. Voi, kiitos, kiitos tunnustuksesta! Olipas mukava ylläri :)
  Kivan näköiset säärystimet!
  Pitäisi osallistua arvontaankin heti kun saan vaan päätettyä kumpaa mekkoa tavoittelen. Molemmat ovat niin kauniita etten osaa päättää.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, mukavaa, jos oli kiva ylläri :) Arvonta-aikaa on vielä reilusti jäljellä, joten mietihän ihan rauhassa :)

   Poista
 5. ♥ Kiitos, aivan ihanasti kirjoitit! ♥♥ Söpöset säärystimet!♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.