keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Viimeistä viedään - Lomamekkoja Amerikan raitilta 10


 

Huh huh, melkoinen mekkomaraton on nyt ihan kalkkiviivoilla, sillä on aika esitellä viimeinen mekko. Tämä pikkutyttöjen unelmakangas löytyi alepöydästä Tallinnasta syyslomalla ja oli siis täysin heräteostos. Keskimmäinen tyttö sai tästä nyt mekon, koska hänellä näitä kimaltavia mekkoja on vähemmän ja siskoista nuorin ei osaa olla vielä niin vaativainen kankaiden suhteen. Mekko kuin mekko käy hänelle - kunhan sillä vaan voi pyörähdellä!

 


Tässä mekossa on kauttaaltaan ohut vuori, sivulla on vetoketju ja takana tuollainen nappilenkki. Pääntietä kiertää röyhelö ja koristeena on pieni rusetti. Helma on muodikkaasti epätasainen eli edestä lyhyempi kuin takaa. Kaavoitus on siis taas omaa käsialaa. Voi kun olisitte olleet kärpäsinä katossa ja nähneet tytön ilmeen, kun ensimmäisen kerran sai mekon kokeiltavaksi ennen reissuun lähtöämme. Voi sitä onnen hymyä! Ilmeisen mieluinen lopputulos siis...

Mistä mekosta te lukijat ja vierailijat olette muuten tykänneet eniten? Omat suosikkinihan olivat tämä vihertävä puuvillamekko, pienen tytön pallomekko sekä tuon edellisen postauksen täydellinen mekko. Mutta monesta muustakin mekosta olen kyllä ylpeä ja onnellinen! Pääsin hyvään vauhtiin ja monenlaisia mekkoja syntyi - niin arki- kuin juhlakäyttöönkin. Oma pieni projektini oli kiva, vaikka sen takia jouduin vähän valvomaan öitäkin - mutta kukapa sitä nyt ei ompelujen takia joskus valvoisi!?

12 kommenttia:

 1. Mulla tulee tästä mekosta mieleen karkki :) Kauniin mallinen tämäkin mekko! Mikäköhän näistä kaikista tekeleistäsi olisi oma suosikkini... hmm, ehkä se teidän pienimmäisen pallokankainen mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole tullut mieleen, mutta nyt kun sanot, niin onhan tuo kangas vähän karkkimainen :) Kiitos Eerika!

   Poista
 2. ♥Kyllä on ihana mekko, ja tyttö, ja kuvat!

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana kangas... Et kyllä ommellut kauniita mekkoja, en osaa sanoa suosikkini...
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 4. Tämä on muuten karkkimainen kangas ja mekko on söpö. Tuo helman leikkaus on kiva yksityiskohta. Olen joskus omaan kesämekkoon kokeillut sitä ja erittäin paljon olen tykännyt. Onpa vaikea valita parasta:) Lempimekkojani on amerikan raitilta 4, 5 ja edellisen postauksen täydellinen mekko :) Kaikkihan on niin ihania ja niin erilaisia, mutta nuo voisivat olla niitä ykkösiä minun mielestä! Tämä oli kiva mekkosarja. Pääsimme samalla vähän niinkuin reissuun itsekin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin ihan tällaista mekkosarjaa vähään aikaan tulee... No, vannomatta kuitenkin kai paras :). Kiitos Sinulle!

   Poista
 5. Unelma taas - olipa kiva postaussarja. :) Kaikki mekot niin kauniita, mutta minun suosikkini oli mekko nro 9.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos sinullekin aina mukavista kommenteista <3

   Poista
 6. I think it's the one i love the most !! waou <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.