keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Pahan mielen Bahama - Lomamekkoja Amerikan raitilta 6

 
"Mikä se on tämmöinen Pahama, onko tää joku paha maa, kun täällä tulee kaikille paha mieli?" kyseli esikoistyttäremme, kun tunnelma Bahamalla oli hieman kireä. Melkoinen matkaväsy iski kuopukseemme juuri Bahaman reissulla ja sitä kautta myös minuun. Normaalisti aurinkoinen tyttösemme oli Bahaman reissulla kiukkuinen kuin ampiainen, mutta onneksi väsy sitten jäi kauniille Bahamasaarille (erinomainen kohde muuten kaikille pariskunnille :)) eikä samanlaisia kiukkukohtauksia nähty enää loppumatkasta.

Näistä silkkimekoista kaksi olen tehnyt jo viime keväänä (eli isompien tyttöjen) ja tuon kolmannen mekon tein nyt tänne reissuun niin sain tytöille yhdet samistelumekot. Silkin olen saanut tuliaiseksi appiukolta muutama vuosi sitten Thaimaasta. Isompien tyttöjen mekot olen tehnyt muistaakseni Suuri Käsityö-lehden kaavalla ja tuo pienen tytön mekko on jälleen omalla kaavalla.

Violetin mekon polvekenauha Karnaluksista, lila satiininauha Keinoselta ja tumman pinkki satiini (kuopuksen mekossa) Virosta.

 
14 kommenttia:

 1. Voi noita lasten puheita:-). Aivan hupaista! Nuo värit mekoissa taas upeita. Sopii niin hyvin noihin maisemiin. Olen joskus yrittänyt löytää ulkomaisia nettikauppoja, mistä löytäisi kauniita, monivärisiä kankaita. Ja tekisin itselleni kesäasun niistä:-) ja miksei tytöillekin. Jälleen ihana mekkopostaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli. Näistä kankaista kyllä huomaa, etteivät ole ihan perusvalikoimaa EK:sta, juurikin ehkä tuon monivärisyyden ja väriyhdistelmienkin takia. Toivottavasti löydät jonain päivänä sellaista kesäasukangasta, mitä on mielessä :).Tuollainen ohut silkki on kyllä niin ihana iholle, mutta on se aika haastava ommeltava noihin puuvilloihin verrattuna!

   Poista
 2. Pahan mielen pahama :D! Miten nuo lapset osaakaan välillä pukea sanoiksi tunteensa niin osuvasti! Ja onpa kauniin värikkäät kankaat kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, muistan tuon tilanteen varmaan loppuikäni, kun neito tämän asiansa sanoi... :)

   Poista
 3. Ihanat mekot tytöillä! Ja tuo pienin tuttisuu... Voi <3

  VastaaPoista
 4. ♥Mahtavat maisemat ja ihanat tyttöset mekkoineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin tuo puu aivan upea!? Saisipa omallekin pihalle tuollaisen :). Kiitos kovasti Riitta Sinikka!

   Poista
 5. Kauniit mekot ja Bahama näyttää ihanalta, ei yhtään pahan mieliseltä :D

  VastaaPoista
 6. Ollapa aina noin upeat kuvausmaisemat! Kauniita mekkoja ja tyttöjä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta :). Näistä jää ihania muistoja, kun saa nähdä tuollaisia paikkoja, kiitos Terhi!

   Poista
 7. They are so cute ! 3 lovely dresses for 3 lovely girls !

  VastaaPoista
 8. Thank you for your nice comment <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.