perjantai 13. joulukuuta 2013

Arpomisseremonioita ja askarruksia

Tämän blogin ensimmäinen arvonta on nyt suoritettu, arpalipukkeiden nostajina pääsivät toimimaan vanhimmat lapset. Nuori herra nosti hepan voittajaksi lipukkeen, jossa luki:

Mari K. kirjoitti
"Onnistuin kai kirjautumaan ;) ja 2 arpaa lapsen mieliselle. Ihanat!"

Neidoista vanhin arpoi kirahvin, ja onni suosi seuraavaa henkilöä:

Laura kirjoitti:
"Yhdellä mukana tavoittelemassa ihania pehmoja."
 

Onnea voittajille! Laitan teille s.postia ihan kohta.

Kiitos kaikille osallistujille ja kiitokset mukavista kommenteista! Joitakin uusia lukijoitakin sain kilpailun aikana, joten tervetuloa mukaan. Lupaan järjestää arvonnan toistekin, se oli hauskaa puuhaa!

Eilen teimme lasten kanssa vielä viimeiset askartelut ennen joulua. Kuvioimme lahjapaperia perinteiseen perunaleimasin-tyyliin (oli erityisesti pienempien mieleen), koristelimme taas kynttilöitä mehiläisvahalevyillä sekä värkkäsimme isompien tyttöjen huoneisiin tuollaiset hempeääkin hempeämmät silkkipaperikarkki-nauhat. Idean karkkeihin sain ihanasta ja värikkäästä Romulyyli-blogista. Tytöt tekivät itse osan nameista ja osan askartelin minä. Sain vielä päähäni kokeilla tehdä niistä tuollaiset nauhat, kun ne tuntuvat edelleen olevan niin suosittuja. Perinteinen viirinauha meiltä löytyy leikkimökistä, mutta tyttöjen omissa huoneissa ei aikaisemmin ole ollut minkäänlaisia nauhoja. Keskimmäisen tytön karkkinauha on kyllä sävyltään liiankin hempeä ja hukkuu melkein seinän väriin, joten täytyy ehkä tehdä uusi vähän voimakkaammilla väreillä. Karkkien kaikki paperitarvikkeet Sinellistä. Tässä muutamia kuvia eilisistä askarteluista ja lopputuloksista (ja kerrankin ei-sotkusista huoneista :) )! Pahoittelut kuvien laadusta.

 

 
 
 

 
 

 
 Hempeää Viikonloppua!
6 kommenttia:

 1. Ahkeria olette taas olleet! Supersuuret kiitokset nuorelle herralle :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitokset Riitta Sinikka! Arjessa on mukava olla välillä vähän vaaleanpunaista hempeyttä :)

   Poista
 3. Ihanan hempeitä juttuja olette tehneet. Lastenhuoneet niin somia, tyttömäisiä. Varmasti mukavaa puuhaa tuo perunalla painaminen ja saa niin persoonallisia ja omannäköisiä lahjapapereita, upeaa! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä on nuo tyttöjen huoneet oikein perusprinsessahuoneita, varsinkin vanhimman tytön. Jossain vaiheessa täytyy varmaan karsia vähän tuota roosaa ja hempeyksiä, sitten kun tyttö haluaa. Minustakin tuosta lahjapaperista tuli kivaa ja sopii hyvin aikuisten ja isompien lasten paketteihin, kun ei joulupukkien kuvat enää innosta. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.