perjantai 8. marraskuuta 2013

Kuhertelevat kirahvit

 
Olen löytänyt itsestäni aivan uuden puolen - pehmolelujen ompelijan. Enpä olisi uskonut, että innostuisin näin kovasti näiden omituisten otusten ompelemisesta, mutta niin siinä vain kävi. Tällä viikolla syntyi peräti neljä kappaletta kirahveja, joista osan tein Suomen Suurin Joululahja - kampanjaan.

 
Kaavat ovat taas tutusta kirjasta, Carolyn Vosburg Hall:n Soft Animals A to Z. Kun kangasvarastostani löytyi runsaasti sopivaa materiaalia näihin suloisiin kirahveihin, en malttanut olla ompelematta omillekin lapsille samanlaisia. Lisäsin joukkoon kuitenkin jotakin hyvin "Helmoja ja hepenemäistä", joten ei liene vaikea arvata, mitkä näistä kirahveista jäävät meidän lasten iloksi ja mitkä lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen... Kuherteleva morsiuspari huntuineen, hamosineen ja rusetteineen jää pysyvästi meille ja nuo kaksi muuta löytävät toivottavasti kodin sitten tuon kampanjan kautta.


Jos ilmassa on ollut rakkautta kirahvien kesken, niin täytyy tunnustaa, että olen minäkin melkoista kuherruskuukautta viettänyt sen jälkeen, kun tämän blogin päätin vihdoin perustaa eli kaksi kuukautta sitten. Tämä on mukava tapa yhdistää harrastukset, jotka ovat jollakin tavalla kulkeneet mukanani lapsuudesta näihin päiviin eli siis ompelu ja kirjoittaminen. Tämä harrastus on tuonut minulle valtavasti iloa ja inspiraatiota ja tuntuu, että kaikenlaisia ompeluideoita pyörii päässä enemmän kuin aikaa riittää niitä toteuttaa. Kiitos kaikki tutut ja tuntemattomat, jotka käytte kurkistamassa touhujani täällä!24 kommenttia:

 1. Voi mahdoton miten ihania:-). Jospa minäkin löydän tien pehmolelujen ompeluun. En ole ikinä niitä tehnyt. Kyllä tämä bloggaaminen on niin mukavaa puuhaa ja se, että löytää samanhenkisiä ihmisiä, joita kiinnostaa samat asiat. Antaa kummasti intoa keksiä uusia juttuja. Eli tiedän just mitä tarkoitat:-)

  VastaaPoista
 2. Kokeile ihmeessä pehmojen ompelua! Se tuo mukavasti vaihtelua, itselle ainakin, kun tykkään tehdä erilaisia juttuja ja sopii hyvin näpertelijä-luonteelle, sellainen kun olen ;)

  VastaaPoista
 3. Nämä on kerrassaan hurmaavia! *innostuu* :-)

  VastaaPoista
 4. Ihania, taas kerran! Meillekin vois joskus tulla kirahvi, vink vink ;) t. Käly

  VastaaPoista
 5. Onpas suloisia kirahveja :) Tosi hauskoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika, ovat kyllä aika hauskan näköisiä veijareita, kun tytöt niitä kanniskelevat kainalossa..

   Poista
 6. voi että miten ihania kirahveja, tosi suloisia <3

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Tässä pehmoeläinkirjassa, josta kaavan otin, on muitakin suloisia otuksia.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Thank you. I have bought a good book with nice patterns!

   Poista
 9. Nämä on kyllä ihan älyttömän hienot! Joku pieni potilas ilahtuu kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Näitä katsellessa tulee itsekin hyvälle tuulelle.

   Poista
 10. Kerta kaikkiaan suloisia. Sopisi pehmoilun lisäksi minusta hyvin koriste-esineeksikin. :)

  VastaaPoista
 11. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=521422764622234&set=pb.491950074236170.-2207520000.1387027792.&type=3&theater

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymi, olenkin nähnyt jo tuon kuvan, toinen kirahveista on siis löytänyt omistajan :)

   Poista
 12. Selailen täällä yötä myöten blogiasi ja aivan pakko on kommentoida näitä ylisöpöjä kirahveja! Olet kyllä taitava!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se saa minut hymyilemään :) Thank you for your comment.